Maandmenu april en mei

    

April (2-4 t/m 30-4)

 

Voorgerechten:

  • Taco met Mexicaanse tonijnsalade
  • Champignons in knoflooksaus
  • Salade met beenham en mosterddressing

Soepen:

  • Kippensoep met eireepjes
  • Knoflooksoep met spekjes

Hoofdgerechten: (met frietjes en salade)

  • Biefpuntjes met stroganoffsaus
  • Varkenshaas met sjalotjesjus
  • Kip cordon blue
  • Pangafilet met tomaat en mozzarella (uit de oven)
  • Victoriabaarsfilet met mango-chutney

Extra garnituur bij het hoofdgerecht:

  • warme groente € 1,00
  • aardappelgarnituur € 1,00

Nagerechten:

  • Duo van ijs met slagroom
  • Tia Maria-koffiemousse met slagroom
  • Kleintje La Trappe met kaas
  • Koffie met wat lekkers erbij

4-gangen € 21,50

 

 

Mei (1-5 t/m 31-5)

 

Voorgerechten:

  • Salade met scampi's en chili-knoflookmayonaise
  • Pasteitje met kalfsragout
  • Salade met oude kaas en gemarineerde champignons

Soepen:

  • Tomatensoep met kruidenroom
  • Heldere champignonsoep met hamreepjes

Hoofdgerechten: (met frietjes en salade)

  • Biefspies met champignonsaus
  • Saté van varkenshaas met gebakken uitjes
  • Kipfilet met spek en kaassaus
  • Gebakken mosselen in tomatensaus
  • Duo van vis met witte wijnsaus

Extra garnituur bij het hoofdgerecht:

  • warme groente € 1,00
  • aardappelgarnituur € 1,00

Nagerechten:

  • Chocolade-ijs met advocaat en slagroom
  • Aardbeienmousse met slagroom
  • Kleintje La Trappe met kaas
  • Koffie met wat lekkers erbij

4-gangen € 21,50