Maandmenu november en december

November (1-11 t/m 1-12)

 Voorgerechten:

  • Cocktail van Noorse garnalem
  • Papadum met pulled pork en barbecuesaus
  • Champignons op toast met salami en pestodressing

Soepjes:

  • Licht gebonden ossestaartsoepje
  • Helder champignonsoepje met hamreepjes

Hoofdgerechten:

  • Schnitzel met Jagersaus
  • Stoofpotje van rundvlees
  • Kipfilet in een krokant korstje met tomatensaus
  • Claressefilet met piccalillymayonaise
  • Pangafilet met spek en kaassaus

Extra garnituur bij het hoofdgerecht:

  • warme groente € 1,00
  • aardappelgarnituur € 1,00

Nagerechten:

  • Brownie met chocolademousse
  • Abrikozentaartje met vanille-ijs
  • Kleintje La Trappe met kaas
  • Koffie met wat lekkers erbij

4-gangen € 21,50

 

December (3-12 t/m 22-12)

 Voorgerechten:

  • Carpaccio van rosbief met aardappelsalade
  • Geitenkaas met appel in bladerdeeg
  • Eiersalade met zalmsnippers, geserveerd met toast

Soepjes:

  • Oosters kippensoepje met ei-reepjes
  • Soepje van doperwtjes met rookworst

Hoofdgerechten:

  • Biefpuntjes met rode wijnsaus
  • Stoofpotje van kip
  • Varkenshaas met ui, champignons en spekmayonaise
  • Gestoomde tilapiafilet met groente en Hollandaisesaus
  • Gebakken mosselen met ui en tomatensaus

Extra garnituur bij het hoofdgerecht:

  • warme groente € 1,00
  • aardappelgarnituur € 1,00

Nagerechten:

  • Appeltaartje met vanille-ijs en slagroom
  • Tiramisu van speculaas
  • Kleintje La Trappe met kaas
  • Koffie met wat lekkers erbij

4-gangen € 21,50