Maandmenu januari en februari 

Januari (4-1 t/m 31-1)

 Voorgerechten:

  • Tonijnsalade geserveerd met toast
  • Canneloni van rundercarpaccio
  • Salade met geitenkaas en katenspek

Soepjes:

  • Tomatensoepje met kruidenroom
  • Groentensoepje met balletjes

Hoofdgerechten:

  • Biefpuntjes met ui, paprika en basilicumboter
  • Kipschnitzel met champignonsaus
  • Varkenshaas met gebakken appeltjes en stroop
  • Duo van vis met 2 koude sausjes
  • Pangafilet met rauwe ham en kaassaus

Extra garnituur bij het hoofdgerecht:

  • warme groente € 1,00
  • aardappelgarnituur € 1,00

Nagerechten:

  • Duo van ijs met slagroom
  • Kersen-kwarktaartje
  • Kleintje La Trappe met kaas
  • Koffie met wat lekkers erbij

4-gangen € 21,50

 

Februari (1-2 t/m 1-3) niet te bestellen tijdens de carnavalsdagen

 Voorgerechten:

  • Salade met Noorse garnalen en kruidenolie
  • Pasteitje met kippenragout
  • Salade met gebakken champignons, oude kaas en pestodressing

Soepjes:

  • Mosterdsoepje met spekreepjes
  • Wildbouillon met knolselderij

Hoofdgerechten:

  • Biefpuntjes en scampispiesje met knoflooksaus
  • Goulash van varkensvlees met rijst
  • Kipfilet met een ham-kaassaus
  • Provencaals vispannetje
  • Lengfilet met tuinkruidensaus

Extra garnituur bij het hoofdgerecht:

  • warme groente € 1,00
  • aardappelgarnituur € 1,00

Nagerechten:

  • Parfait van chocolate cookies
  • Panna cotta met rood fruitcoulis
  • Kleintje La Trappe met kaas
  • Koffie met wat lekkers erbij

4-gangen € 21,50