Maandmenu februari en maart

   

Februari (1-2 t/m 2-3)

 

Voorgerechten:

  • Carpaccio van rosbief met Parmezaan-mayonaise
  • Champignons op toast met ui en salami
  • Wrap met kruidencrème en zalmsnippers

Soepen:

  • Soep van doperwtjes met rookworst
  • Bouillon van knolselderij met gerookte kip

Hoofdgerechten: (met frietjes en salade)

  • Kipstukjes met ui, kaas en pestosaus
  • Biefpuntjes met pepersaus
  • Varkenshaas met hamsnippers en knoflooksaus
  • Duo van vis met 2 koude sausjes
  • Pangafilet in panko met tuinkruiden en een witte wijnsaus

Extra garnituur bij het hoofdgerecht:

  • warme groente € 1,00
  • aardappelgarnituur € 1,00

Nagerechten:

  • Koffie-ijs met vanillesaus en slagroom
  • Crème brûlée van sinaasappel met mandarijntjes
  • Kleintje La Trappe met kaas
  • Koffie met wat lekker erbij

4-gangen € 21,50

 

Maart (6-3 t/m 31-3)

 

Voorgerechten:

  • Bonbon van rauwe ham met aardappelsalade
  • Krabsalade met toast
  • Salade met geitenkaas en rode bietjes

Soepen:

  • Kerriesoep met garnaaltjes
  • Kalfsbouillon met lente-ui

Hoofdgerechten:

  • Oosters gemarineerde kipspies met soja-mayonaise
  • Varkenshaas met ui, champignons en truffeljus
  • Biefpuntjes met roze pepermayonaise
  • Pangafilet met kruidenolie
  • Vispannetje met Hollandaisesaus

Extra garnituur bij het hoofdgerecht:

  • warme groente € 1,00
  • aardappelgarnituur € 1,00

Nagerechten:

  • Coupe sorbet met slagroom
  • Tiramisu met slagroom
  • Kleintje La Trappe met kaas
  • Koffie met wat lekker erbij

4-gangen € 21,50