Menukaart Carnaval (zaterdag 22-2 t/m dinsdag 25-2)

 

Voorgerechten
Champignons op toast met ham en ui  € 6,75 
 Salade gerookte zalm met cocktailsaus € 9,50 
 Rundercarpaccio met truffelmayonaise, pitjesmix en Italiaanse kaas     € 10,00 
 Salade kip met gebakken kipstukjes, spekjes en mosterddressing € 8,50 

 

Soepen
Tomatensoep met spekjes  € 4,75 
Champignonsoep met room                                                                       € 4,75 
Groentesoep met balletjes  € 4,75 

 

Hoofdgerechten
Schnitzel met saus naar keuze  € 16,00 
Spareribs met saus naar keuze  € 16,00 
Ossehaaspuntjes met saus naar keuze  € 19,00 
Kipsaté met satésaus  € 15,00 
Zalmfilet met saus naar keuze  € 18,50 
Winter-kabeljauwfilet met saus naar keuze                                               € 18,50 
Quiche van geitenkaas en groente (v)              € 15,00 

 

Kindergerechten (tot 12 jaar)
Frikandel met frietjes en appelmoes  € 5,50 
Kroket met frietjes en appelmoes  € 5,50 
Kipnuggets met frietjes en appelmoes                                                          € 7,00 
Extra kroket of frikandel  € 1,50 

 

Nagerechten
Dame blanche 3 bollen vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom  € 6,00 
Coupe sorbet 2 bollen vanille-ijs, vruchtjes, aardbeiensaus en slagroom  € 6,00 
Chocolademousse met slagroom € 6,00 

 

Tijdens de Carnavals-dagen is de keuken geopend van 17.00 uur tot 19.30 uur.

Dit betekent dat u tot 19.30 uur kunt reserveren of kunt binnenlopen.