Carnaval 

Tijdens de carnavalsdagen hebben we aangepaste openingstijden en een aangepaste menukaart.

Wanneer de keuken open is tot 19.30 uur, dan betekent dit dat u tot 19.30 uur kunt reserveren of kunt binnenlopen.

 

Vrijdag 1 maart  open van 10.30 tot 22.30 (keuken open van 12.00 tot 21.00) Normale kaart en maandmenu 
Zaterdag 2 maart     open van 17.00 tot 21.30 (keuken open van 17.00 tot 19.30) Normale kaart en maandmenu
Zondag 3 maart  open van 17.00 tot 21.30 (keuken open van 17.00 tot 19.30) Carnavalskaart (geen maandmenu)
Maandag 4 maart  open van 17.00 tot 21.30 (keuken open van 17.00 tot 19.30) Carnavalskaart (geen maandmenu) 
Dinsdag 5 maart  open van 17.00 tot 21.30 (keuken open van 17.00 tot 19.30) Carnavalskaart (geen maandmenu)
Woensdag 6 maart  open van 17.00 tot 22.30 (keuken open van 17.00 tot 21.00) Normale kaart en maandmenu

 

Carnavalskaart (3 t/m 5 maart)

 

Voorgerechten:

 Champignons op toast met ham en ui (v) € 6,75 
 Salade met gerookte zalm en cocktaildressing € 9,50
 Rundercarpaccio met truffelmayonaise en Italiaanse kaas € 9,95
 Salade met gebakken kipstukjes, geitenkaas en balsamicodressing € 8,95
   
 Soepen:  
   
 Tomatensoep € 4,95
 Champignonsoep (v) € 4,95
 Kippensoep € 4,95

 

Hoofdgerechten: (geserveerd met frietjes en salade)

 Schnitzel met saus naar keuze                                                               € 15,75
 Varkenshaas met spek met saus naar keuze € 15,75
 Ossenhaaspuntjes met saus naar keuze € 18,95
 Saté van de varkenshaas met satésaus € 14,95
 Scholfilet met remouladesaus € 13,95
 Zalmfilet met scampi's en bearnaisesaus € 18,95
 Pasta met truffelroom, champignons, ui en Italiaanse kaas (v) € 14,95 

 

Gerechten met (v) zijn vegetarisch of kunnen vegetarisch besteld worden

 

Extra:

 Aardappel garnituur (schaaltje)                                                       € 2,00
 Warme groente (schaaltje) € 2,00

 

Nagerechten:

 

 Dame blanche (vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom) € 5,95
 Coupe sorbet (vanille-ijs met vruchtjes, aardbeiensaus en slagroom) € 5,95
 Chocoladetaart (met gebrande noten en slagroom) € 5,95